Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Ajánlott tuti oldalak képes leírás - Horvát városok.tlap.hu
részletek »

Ajánlott tuti oldalak - Horvát városok.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: horvat-varosok.tlap.hu » Ajánlott tuti oldalak
Keresés
Találatok száma - 18 db
Ausztriai munka

Ausztriai munka

A gyűjtemény segítséget szeretne adni a külföldi munkavállaláshoz és álláskereséshez Ausztriában aktuális és friss állásokkal, álláskeresőportálokkal és oldalakkal, valamint hasznos tanácsokat a munkakeresésnél és munkavállalásnál.

Ausztriai utazás

Ausztriai utazás

A gyűjtemény Ausztriát mutatja be tartományok szerint rendezve, az országról fontos információkat közvetít. Utazási, kirándulási lehetőségek, sportolási és természetjáró kínálatokat ismertet meg, valamint szálláslehetőségekről ad áttekintést.

Dubrovnik, Horvátország

Dubrovnik, Horvátország

Dubrovnik, Dél-Dalmácia gyöngyszeme. Az oldal célja a város és a régió bemutatása. Megtalálhatók szállásokkal, utazási kérdéskörökkel kapcsolatos információk is, valamint fel szeretnénk hívni a képekre és a fórumokra a figyelmet... Maga Dubrovnik (Raguza) egy 40.000 főt számláló tengerparti város, Dél-Dalmácia régió központja, óvárosa a Világörökség része. A közeli Cilipi reptér lehetővé teszi a közvetlen repülő utat, akár Budapest-Dubrovnik között is. Megemlítendő a régióhoz tartozó Korcula, Mljet, Lopud sziget, valamint a Peljesac félsziget

Horvátországi Utazás magazin hírek
Makarska
Makarska Makarska - a város, amelyben a világ legértékesebb csigáit és kagylóit őrzik Makarska-ban, a ferences rendi kolostor pincéjében található az a Múzeum, amelynek csiga- és kagylógyűjteményét a világ legértékesebbjeként tartják számon. A kagylók illetve csigák nem csak morfológiai és biológiai szempontok szerint lettek kiállítva, hanem megismerkedhetünk...
Krapanj - a szivacsvadászok és halászó asszonyok szigete
Krapanj - a szivacsvadászok és halászó... Krapanj a Šibeniki szigetvilág legkisebb (csupán 0,36 km2-es) és legalacsonyabb...
Öko-látványosság Lika hegyes-völgyes tájain - a kuterevói mackómenedékhely
Öko-látványosság Lika hegyes-völgyes... A Lika magas hegyei között megbúvó Kuterevo falucskában található a...
Európa

Európa

A kereső az oldalon sok információt talál az oldalon Európáról, az öreg kontinensről. Hasznos információk gyűjteménye, aminek segítségével bátrabban vághatsz neki vagy teheted tartalmasabbá a kint tartózkodásod. Európa bármely országába utazók számára hasznos információkat, programokat és lehetőségeket találsz meg az oldalon.

Horvát apartmanok

Horvát apartmanok

Apartmanok a horvát tengerparton, on-line foglalható apartmanok Horvátország tengerparti üdülőhelyein. Dalmáciában, Isztrián, Zadarban, Splitben, Dubrovnikban és a felejthetetlen szigetvilágban (Krk, Rab, Brac,... Apartmanok az Adrián, az Ön feledhetetlen nyaralásához.

Horvátországi Utazás

Horvátországi Utazás

Az oldal segítséget nyújt Horvátországba tervezett utazás megtervezéséhez. Információkat nyújt a természeti és ember alkotta látnivalók megismeréséhez. Hasznos adatok az országról, az országba való utazásról.

Idegenvezető, idegenvezetés

Idegenvezető, idegenvezetés

Az oldalon megtalálható több gyakorló idegenvezető, valamint az idegenvezetéshez szükséges információk gyűjteménye. Idegenvezetői képzések listájából lehet válogatni. Érdekes és hasznos cikkek mutatják be az idegenvezetői munka szépségeit és nehézségeit. Ezenkívül a gyűjtemény olyan hasznos információkkal is szolgál, amelyek nélkülözhetetlenek az idegenvezetői munka során.

Isztria, Horvátország

Isztria, Horvátország

Isztria félsziget - Tuti Szállások, hotelek, útleírások, ... minden az isztriai félszigetről. Belső isztriai és tengerparti látnivalók, szállások, közlekedés. Az oldalon minden információt megtalál, ami a horvátországi kiutazás során felmerühet. Isztriai félszigeti nyaralás, utazás, kempingezéssel kapcsolatos tudnivalók. Fontos információk a tésrégről.

Művészettörténet

Művészettörténet

Az oldal célja a különböző művészeti stílusirányzatok jellemzése, bemutatása a román kortól napjainkig, valamint a különbőző művészeti ágazatok ismertetése, mint festészet, szobrászat, zeneművészet, építészet, stb.

Hirdetés
Németországi munka, német állás

Németországi munka, német állás

A gyűjtemény segítséget szeretne adni a külföldi munkavállaláshoz és álláskereséshez Németországban aktuális és friss állásokkal, álláskeresőportálokkal és oldalakkal, valamint hasznos tanácsokat a munkakeresésnél és munkavállalásnál.

Németországi utazás

Németországi utazás

Németország tartományai, városai, történelme, szépségei, gasztronómiája és látnivalói, utazási lehetőségek, irodalom és sok minden hasznos információ az országról és utazási lehetőségekről és közlekedésről.

Nemzeti Park

Nemzeti Park

Magyarország, Európa, Ázsia, Amerika, Ausztrália, természetvédelmi területei, védett állatok és növények, a természet csodái, földön vízen, hegyen, lélegzetelállítóan gyönyörű természet, csodálatos természetfotók jelennek meg ezeken az oldalakon.

Porec

Porec

Poreč horvát város az Isztriai-félszigeten. A legtisztább, legvirágosabb, legfelkapottabb üdülőhely. A város az ősi római városszerkezetre épült. Bővelkedik történelmi épületekben, templomokban és híres tengerpartjáról, szállodáiról. Itt az oldalon megtalálhatsz minden fontos információt a városról: autókölcsönzők, hajózás, térkép, éghajlat, időjárás, apartmanok, eladó ingatlanok, Magyar és Horvát utazási irodák ajánlatai. Részletesen olvashatsz itt a város történelméről, eredetéről, legfelkapottabb látnivalóiról. Kellemes böngészést kívánok!

Pula

Pula

A több mint 3000 éves múlttal rendelkező Pula Isztria legnagyobb, legősibb városa az Adria keleti partján. Eredeti lakói az illírek majd a hisztri népcsoport volt, a rómaiak a területen Kr. e. 178-ban vették át az uralmat. Virágkorát Augustus császár idején élte, ekkor építették a kikötőt, az amfiteátrumot, aréna (Kr. e. 3. század), a színházat és több templomot. A középkortól a 18. század végéig Velencei uralom alatt állt. Pula útikalauz, nyaralás, szállás Pulában. Pula látnivalóinak részletes bemutatása, fényképekkel, információkkal ...

Turizmus

Turizmus

A turizmus az utazás belföldi és külföldi részét egyaránt összefoglalja. Arra törekedtünk, hogy különösen nagy hangsúlyt fektessünk a belföldi turizmusra és segítsük azokat, akik ilyen szándékkal szeretnék idejüket hasznosan tölteni. Mi segítjük őket abban, hogy a kiválasztás is minél rövidebb legyen, azaz turizmus.tlap.hu -ra fel!

Úti kalauz

Úti kalauz

A világ országainak online útikalauzainak a gyűjteménye. A gyűjtött oldalak részletes országinformációkat tartalmaznak, megismerkedhetünk a látnivalókkal, az ország kultúrájával, gasztronómiájával, történelmével. Az utazáshoz hasznos információkat gyűjthetünk.

Városnézés

Városnézés

Buszos, gyalogos, hajós és virtuális városnézés. Oldalunk segít megtervezni és megszervezni a városnézést, de egyénileg is sok segítséget talál. És ha nincs lehetőségünk utazni virtuális városnézés során csodálatos helyekre utazhatunk képzeletben.

Tuti menü