Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Horvát városok képes leírás - Horvát városok.tlap.hu
részletek »

Horvát városok - Horvát városok.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: horvat-varosok.tlap.hu » Horvát városok
Keresés
Találatok száma - 5 db
Horvát városok

Horvát városok

Szeretettel köszöntelek a Horvátországi oldalon, remélem sok hasznos információt találsz, Nézd meg a képgyüjteményemet is vagy írj a fórumba.Ha véleményed van az oldalról nyugodtan írd meg a menüben találod a rovatot, ha kérdésed lenne nyugodtan írd azt is meg nekem. Nézz be hozzám máskor is szivesen látlak! Látogass el ÚJ oldalaimra is ahol linkgyüjteményt találsz Horvátországról. www.horvatorszag.lapozz.hu ÉS napokon bellül indul a www.horvatszigetek.lap.hu oldalam is. Az összes oldalamon szivesen látok minden Horvátország imádót!!!

Horvátország látnivalói

Horvátország látnivalói

Horvátország nyaralóhelyeinek és a környező városainak, falvainak részletes bemutatásával szeretnénk megkönnyíteni utazása célpontjának kiválasztását. A cikkeinket sok képpel illusztráltuk és videókat is talál oldalunkon. Saját horvátországi utazásai során készített videói feltöltheti oldalunkra, és élménybeszámolóját is várjuk hozzászólásaiban.

Horvátország városai

Horvátország városai

Gradac turisztikai település a Makarskai riviérán, amely több kilométer hosszú, kavicsos, helyenként homokos strandjairól ismert, és amelyeket fenyőerdők vesznek körül. Gradac egy olajfákkal benőtt, szelíd lejtőn fekszik, nyugodt turisztikai helység.

Horvátországi Utazás magazin hírek
Makarska
Makarska Makarska - a város, amelyben a világ legértékesebb csigáit és kagylóit őrzik Makarska-ban, a ferences rendi kolostor pincéjében található az a Múzeum, amelynek csiga- és kagylógyűjteményét a világ legértékesebbjeként tartják számon. A kagylók illetve csigák nem csak morfológiai és biológiai szempontok szerint lettek kiállítva, hanem megismerkedhetünk...
Krapanj - a szivacsvadászok és halászó asszonyok szigete
Krapanj - a szivacsvadászok és halászó... Krapanj a Šibeniki szigetvilág legkisebb (csupán 0,36 km2-es) és legalacsonyabb...
Öko-látványosság Lika hegyes-völgyes tájain - a kuterevói mackómenedékhely
Öko-látványosság Lika hegyes-völgyes... A Lika magas hegyei között megbúvó Kuterevo falucskában található a...
Nevezetes városok Horvátországban

Nevezetes városok Horvátországban

Zágráb Horvátország fővárosa, melyet Szent László magyar király alapított. Zágrábnak nagyon sok magyar vonatkozása van, többek között itt koronázták meg Károly Róbertet 1300-ban. A város fontos kereskedelmi központnak számít, ennek ellenére nagyon élhető város. Kísértetiesen hasonlít a magyar nagyvárosokra, talán ezért érzik a magyar turisták olyan otthonosnak és ismerősnek ezt a helyet. Zágrábnak nagyon sok látnivalója van, melyet érdemes megnézni.

Zadar látványosságai, Dugi Otok, Pašman sziget, Ugljan

Zadar látványosságai, Dugi Otok, Pašman sziget, Ugljan

Zadar, Horvátország - Éghajlat, Szállás, Apartman, Zadar nevezetességei és látványosságai, Zadar strandjai, Dugi Otok, Pašman sziget, Ugljan sziget. Horvátországi utazás, nyaralás - Utazási portál oldalunkon a Horvátországba utazó turistákat látjuk el hasznos információkkal és utazási tippekkel valamint tanácsokkal.

Tuti menü